Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

Η αγάπη δεν είναι σε καραντίνα, κυκλοφορεί ελεύθερη 💖

Τώρα που έχουμε ατελείωτες ελεύθερες ώρες λόγω εγκλεισμού, ας διαθέσουμε λίγο χρόνο να μιλήσουμε στους δικούς μας ανθρώπους. 
Ας μιλήσουμε για το παρελθόν και μέσα από τα λάθη μας, 
ας δούμε τελικά πόσα σωστά πράγματα σώσαμε. 
Ας θυμηθούμε κρυμμένα μυστικά που θα λύσουν απορίες ετών και ας προσπαθήσουμε η ετυμηγορία να είναι επιεικής με ό,τι μας δυσανασχέτησε. 
Αυτό ισχύει στις ειλικρινείς απολογίες και είναι ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε. 
Ας εκμυστηρευτούμε τι ονειρευόμαστε και τι επιθυμούμε, επαναπροσδιορίζοντας σχέσεις, στόχους και ανάγκες. 
Ας ξυπνήσουμε επιθυμίες κι ας συλλέξουμε τα κοινά μας θέλω, βάζοντάς τα σε πρώτη προτεραιότητα. 
Ας ετοιμάσουμε εκείνο το ταξίδι που πάντα προγραμματίζαμε και πάντα αλλάζαμε γνώμη, γιατί δεν το θεωρούσαμε αναγκαίο
Ας θυμηθούμε εκείνες τις δραστηριότητες που φυλάσσονται στα συρτάρια μας, περιμένοντας υπομονετικά να βρούμε χρόνο να τις πραγματοποιήσουμε. 
Ας συγκεντρώσουμε ό,τι άχρηστες πληροφορίες μαζέψαμε γύρω μας όλα αυτά τα χρόνια κι ας απαλλαχτούμε απ' αυτές, μ΄ ένα ξεκαθάρισμα που θα μας δώσει ανάσα.
Ίσως, μετά το πέρας του " μένουμε σπίτι " συστηθούμε ξανά και ανακαλύψουμε ότι τελικά, έχουμε λόγους για να " μένουμε σπίτι ". 
Η αγάπη δεν είναι σε καραντίνα, κυκλοφορεί ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.