Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων ΗΠΑ : Ο κορονοϊός δεν φτιάχτηκε σε εργαστήριο (βίντεο)

Οι Αμερικανικές ένοπλες Δυνάμεις πιστεύουν ότι ο κορονοϊός πιθανώς προέκυψε ....

φυσικά, αντικρούοντας ότι κατασκευάστηκε σε ένα κινέζικο εργαστήριο, τονίζοντας ωστόσο ότι εξακολουθεί να μην υπάρχει βεβαιότητα, δήλωσε σήμερα ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, στρατηγός Mark Milley.
«Υπάρχουν πολλές φήμες και εικασίες σε πολυάριθμα μέσα ενημέρωσης, ιστολόγια κλπ. 
Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι έχουμε δείξει έντονο ενδιαφέρον για αυτό και είχαμε πολλά μέλη των υπηρεσιών πληροφοριών να τις εξετάσουν προσεκτικά», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Μάιλι, όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο κορονοϊός μπορεί να αναπτύχθηκε σε ένα κινέζικο εργαστήριο.
«Και θα ήθελα απλώς να πω, σε αυτό το σημείο, ότι είναι μη καταληκτικό, αν και το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων φαίνεται να υποδεικνύει ότι προέκυψε φυσικά. Αλλά δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα».
Η προσεκτική επιλογή των λέξεων του Milley είναι δύσκολο να εξουδετερώσει τις φήμες στο Διαδίκτυο και τις ερωτήσεις στα μέσα ενημέρωσης, ότι ο ιός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan. 
Η κερδοσκοπία έχει συνεχιστεί παρά τις δηλώσεις επιστημόνων και ερευνητών που λένε ότι η γενετική σύνθεση του ιού δεν έδειξε ανόργανο σχηματισμό, που σημαίνει ότι είναι απίθανο η ασθένεια να προέλθει από ένα εργαστήριο. 
Η συμπεριφορά της Κίνας προκάλεσε υποψίες ότι το Πεκίνο προσπάθησε να καταστείλει τις πληροφορίες σχετικά με το ξέσπασμα της πανδημίας και να φιμώσει τους γιατρούς που προσπάθησαν να προειδοποιήσουν τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.