Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Άρχισε να υποχωρεί ο κορωνοϊός στην Ιταλία...

Υποχωρεί ο κορωνοϊός στην Ιταλία...
Αυτό δείχνουν τα στατιστικά...


Υποχώρηση τόσο στον ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων όσο και στον αριθμό των θανάτων....την τελευταία εβδομάδα
Σήμερα υπήρξε μια μικρή αύξηση 5% στα θύματα (766) σε σχέση με χθες....
Ενώ τα νέα κρούσματα (4585 σήμερα) υποχωρούν για 3η συνεχόμενη μέρα..Μέσα σε μια εβδομάδα από 27 Μαρτίου που άρχισε η πτώση τα νέα κρούσματα έχουν μειωθεί κατά 10% και οι θάνατοι κατά 20%
Ας ελπίσουμε..όπως όλα τα στατιστικά δείχνουν ...πως θα αρχίσει να κατρακυλάει αυτός ο εφιάλτης που τόσο ταλαιπώρησε την γείτονα χώρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.