Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Τι άλλο θα δούμε...Καπέλα "ενός μέτρου" φορούν παιδιά σε σχολείο της Κίνας (βίντεο)


Ζητήθηκε από Κινέζους μαθητές να φορούν «καπέλα ενός μέτρου»
για να διατηρήσουν την κοινωνική τους απόσταση στην τάξη... την πρώτη τους ημέρα τους πίσω στο σχολείο μετά από κλείσιμο τριών μηνών λόγω του κορονοϊού. 


Ένα βίντεο έχει καταγράψει τα παιδιά που φορούν σπιτικά καπέλα με εκτεταμένα "ραβδιά" και στις δύο πλευρές... για να παραμείνουν σε ασφαλή απόσταση από τους συμμαθητές τους σε ένα σχολείο στην Κίνα. 
Η ιδέα για τα «καπέλα ενός μέτρου» προτάθηκε από το δημοτικό σχολείο του Yangzheng στο Hangzhou, στην επαρχία Zhejiang της ανατολικής Κίνας. 
Δείτε το βίντεο...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.