Τραγέλαφος στην Τουρκία με τον κορονοϊό! Άρθρο κόλαφος για τον Ερντογάν & την παρέα του


Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Εάν η κατάσταση δεν ήταν τόσο τραγική μπορεί το άρθρο του Γιλμάζ Οζντίλ (Sozcu)  να προκαλούσε θυμηδία. Όμως, η περιγραφή που κάνει, με τον γνωστό γλαφυρό τρόπο...
του,  είναι τέτοια που μόνο πόνο και θλίψη μπορεί να προκαλέσει σε κάθε εχέφρονα άνθρωπο.  Ο αρθρογράφος καταγράφει λεπτομερώς πως η ηγεσία του τόπου αντιμετωπίζει την πανδημία με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Ένα πραγματικό μνημόνιο για τους ιστορικούς του μέλλοντος.
« Ο ιός μεταδόθηκε σε 125 χώρες. Μεταδόθηκε σε όλες τις γειτονικές  χώρες, Ελλάδα, Βουλγαρία , Ιράν, Ιράκ, Γεωργία.  Μας είπαν ότι δεν έχουμε κρούσματα.
Συνέστησαν Επιστημονική Επιτροπή λόγω της επιδημίας στις 10 Ιανουαρίου.
Γνώριζαν την επιδημία κι ένα μήνα μετά το σχηματισμό της Επιστημονικής Επιτροπής επέτρεψαν σε 21.500 πολίτες να επισκεφθούν την Καάμπα (ο ιερότερος τόπος του Ισλάμ στη Μέκκα).
Όταν οι άνθρωποι επέστρεψαν δεν έλαβαν κανένα μέτρο και επέτρεψαν σε 17.500 να πάνε στα σπίτια τους.
Οι προσκυνητές άρχισαν να πεθαίνουν στα σπίτια τους. Πανικοβλήθηκαν.  Τους τελευταίους που επέστρεψαν τους έβαλαν αμέσως σε καραντίνα.
Τρεις χιλιάδες άνθρωποι που έπρεπε να κρατηθούν σε Νοσοκομεία στοιβάχτηκαν, όλοι μαζί σε φοιτητικές εστίες. Αντάλλαξαν επισκέψεις από δωμάτιο σε δωμάτιο, έφαγαν όλοι μαζί και μολύνθηκαν όσοι δεν ήταν μολυσμένοι.
Για να τους εγκαταστήσουν άρον άρον  στις εστίες ,πέταξαν  από τα δωμάτια τους τα μεσάνυχτα τους φοιτητές , ακόμα και τις κοπέλες . Κάποιοι βρήκαν εισιτήρια κι έφυγαν για τις επαρχίες τους. Άλλοι πέρασαν τη νύχτα στα πάρκα.
Ανακοίνωσαν ότι απολύμαναν  τα  Σχολεία, ότι χρησιμοποίησαν 100 τόνους απολυμαντικό  και ότι δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς για τους μαθητές, έτσι τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά.
Την επομένη έκλεισαν τα Σχολεία.
Δεν  πραγματοποιήθηκε τεστ σε κανέναν. Συνέστησαν Επιστημονική Επιτροπή στις  10 Ιανουαρίου . Κατάφεραν να φέρουν από την Κίνα κιτ για τεστ 2,5 μήνες μετά, στις 20 Μαρτίου.
Την ώρα που ο κόσμος έχανε τη ζωή του αποκαλύφθηκε ότι έδιναν με τα κουτιά τα κιτ των τεστ σε κολλητούς τους εργολάβους και ότι γιος βουλευτή του ΑΚΡ πουλούσε τεστ.
Ο ηγέτης του αιώνα μας εμφανίστηκε και είπε “έχουμε 8.544 κρούσματα”.
Δυο ώρες αργότερα ο υπουργός υγείας δήλωσε ότι τα κρούσματα είναι 2433. Οι αριθμοί δεν συμφωνούν. Δεν ανακοίνωσαν τους λόγους αυτής τα αντίφασης.
Επειδή δεν έκαναν τεστ στους ασθενείς που έφθαναν σωρηδόν στα Νοσοκομεία δικαιολογούσαν τους θανάτους ότι προήλθαν από φυσικά αίτια ή από λοίμωξη, χωρίς να τους καταγράφουν στον κατάλογο των θυμάτων του κορονωιού.
Δίνουν, λένε , “διαυγείς” πληροφορίες, αλλά προσπάθησαν να αποκρύψουν τον θάνατο του πρώην Αρχηγού Χερσαίων Δυνάμεων Aytac Yalman από τον ιό.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ένωσης Ιατρών Τουρκίας, οι αριθμοί των κρουσμάτων με τον αριθμό θανάτων δεν συγκλίνουν.

Σχόλια