Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

"Ο Τσιόρδας" της Σερβίας...Νταρίτσα Κίσιτς Τεπαβσέβιτς

Η εντυπωσιακή αναπληρώτρια διευθύντρια του Ινστιτούτου Μπατούτ γεννήθηκε το 1975 στο Σαράγεβο.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά της στοιχεία, αποφοίτησε από τη Σχολή Ιατρικής του Βελιγραδίου το 2001. 


Έλαβε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα από την ίδια σχολή το 2006 στον τομέα της επιδημιολογίας και το διδακτορικό της στο θέμα «Προγνωστική αξία της ποιότητας ζωής στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της νόσου σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας».
Τον Φεβρουάριο του 2002 εξελέγη στη θέση βοηθού εκπαιδευόμενου για το θέμα της Επιδημιολογίας στη Σχολή Ιατρικής. 
Εκλέχτηκε Επίκουρη Καθηγήτρια τον Μάιο του 2007 και πάλι τον Ιούνιο του 2010. Στο τέλος αυτού του έτους προτάθηκε για τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή. Είναι σήμερα αναπληρώτρια καθηγήτρια στη Σχολή Ιατρικής του Βελιγραδίου. Είναι αναπληρώτρια διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας της Σερβίας «Μίλαν Γιοβάνοβιτς Μπατούτ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.