Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Μέτρα Πάσχα : Απομακρύνεται το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας με ΙΧ


Απομακρύνεται το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας με ΙΧ το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα
–ένα σενάριο που εξεταζόταν από το Μέγαρο Μαξίμου για να μπει «φρένο» στις μετακινήσεις των πολιτών από σπίτι σε σπίτι για τον παραδοσιακό οβελία ή ανταλλαγή ευχών.
Παρότι η λήψη πρόσθετων, αυστηρότερων μέτρων κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και της Κυριακής του Πάσχα παραμένει στο «τραπέζι», το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας με ΙΧ δεν φαίνεται τελικά να προκρίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.