Σάββατο, 25 Απριλίου 2020

Τρένο που ανήκει στον Κιμ Γιόγκ Ουν εντοπίσθηκε στις Ανατολικές ακτές της Β. Κορέας;

Ένα ειδικό τρένο που πιθανώς ανήκει στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un εντοπίστηκε, σύμφωνα με
εμπορικές δορυφορικές εικόνες, αυτή την εβδομάδα σε μια παραθεριστική πόλη της χώρας (Wonsan), εν μέσω αντιφατικών αναφορών σχετικά με την υγεία και τον τόπο διαμονής του Κιμ. 

Η παρουσία του τρένου δεν αποδεικνύει το που βρίσκεται τελικά ή δεν επιβεβαιώνει τίποτα για την υγεία του, αλλά δίνει βάρος στις αναφορές ότι ο Κιμ παραμένει σε μια ελίτ περιοχή στην ανατολική ακτή της χώρας.

  
Το τρένο μήκους περίπου 250 μέτρων, αν και μερικώς καλύπτεται από την οροφή του σταθμού, εντοπίσθηκε σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό που προορίζεται για χρήση από την οικογένεια Kim.
Τονίζεται πως το τρένο δεν υπήρχε στις 15 Απριλίου αλλά εντοπίσθηκε στις 21 και 23 Απριλίου. 

www.38north.org & reuters.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.