Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

Εξέχων Ισραηλινός επιστήμονας...Ο κορονοϊός "πεθαίνει" μετά από 70 ημέρες

Ένας εξέχων ισραηλινός μαθηματικός, αναλυτής ισχυρίζεται πως μια απλή στατιστική ανάλυση δείχνει ότι η εξάπλωση του COVID-1...
κορυφώνεται μετά από περίπου 40 ημέρες και μειώνεται σχεδόν στο μηδέν μετά από 70 ημέρες - Ανεξάρτητα από την χώρα πού "χτυπά" και ανεξάρτητα από τα μέτρα που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις προσπαθώντας να  σταματήσουν την διάδοση του ιού. 

Οι Times του Ισραήλ αναφέρουν ότι ο καθηγητής Ισαάκ Μπεν-Ισραήλ, επικεφαλής του προγράμματος Σπουδών Ασφαλείας στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Ανάπτυξης, δήλωσε στο κανάλι 12 του Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας ότι, η έρευνα που διεξήγαγε με συνάδελφο καθηγητή, αναλύοντας την ανάπτυξη και τη μείωση των νέων περιπτώσεων σε χώρες σε όλο τον κόσμο, έδειξε επανειλημμένα ότι «υπάρχει ένα καθορισμένο μοτίβο» και «οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους».

Ενώ είπε ότι υποστηρίζει την κοινωνική απόσταση, το εκτεταμένο κλείσιμο των οικονομιών σε όλο τον κόσμο αποτελεί ένα εμφανές σφάλμα υπό το φως αυτών των στατιστικών. 
Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει το φαινόμενο, ο Μπεν-Ισραήλ, ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής της Υπηρεσίας Διαστήματος του Ισραήλ, ανέφερε: «Δεν έχω καμία εξήγηση. Υπάρχουν κάθε είδους εικασίες. Ίσως σχετίζεται με το κλίμα, ή ο ιός έχει τη δική του διάρκεια ζωής. "
Στοιχεία της μελέτης του καθηγητή Isaac Ben-Israel ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.