Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

600 άτομα πέθαναν στο Ιράν..πίνοντας καθαρό οινόπνευμα για να θεραπευτούν απ τον κορονοϊό

Πάνω από 600 Ιρανοί έχουν πεθάνει από την κατανάλωση υψηλής καθαρότητας αλκοόλης πιστεύοντας ότι...
προστατεύει από τον κοροναϊό. 
Το πρακτορείο ειδήσεων "Tasnim" του Ιράν επικαλείται δηλώσεις εκπρόσωπου του ιρανικού δικαστηρίου Ghulam Hussein Ismaili, ο οποίος ανέφερε ότι ο αριθμός των θανάτων λόγω κατανάλωσης οινοπνεύματος έχει φτάσει σε ανησυχητικά νούμερα, προσθέτοντας ότι περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι έχουν δηλητηριαστεί μετά από κατανάλωση τοξικών ποτών σε μια προσπάθεια να θεραπεύσουν την ασθένεια. 
Επισημαίνει ότι πολλά αλκοολούχα ποτά που παράγονται παράνομα στο Ιράν δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα πρότυπα, προσθέτοντας ότι αρκετοί συνελήφθησαν ένεκα αυτού στην χώρα. 
Από την Τρίτη το απόγευμα, έχουν πεθάνει περίπου 3.872 από τον κορονοϊό στην Ισλαμική Δημοκρατία, ενώ ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται σε 63.589.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.