Τρίτη, 21 Απριλίου 2020

Εν μέσω κορονοϊού η Αμυντική Βιομηχανία & 60 εταιρίες του Δημοσίου... στο υπουργείο ανάπτυξης..!!!

Σε μια απλή Διεύθυνση του υπουργείου Ανάπτυξης υπάγονται με ΦΕΚ οι Αμυντικές Βιομηχανίες και...
64 εταιρίες & οργανισμοί μεταξύ των οποίων, o ΟΑΣΘ, ο ΟΣΕΘ, η ΕΡΤ Α.Ε. και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. 
Σύμφωνα με το ΦΕΚ, η ΕΡΤ και το ΑΠΕ περιλαμβάνονται σε μία μακρά λίστα επιχειρήσεων και φορέων του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα όπως η ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία), τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, η Ηλεκτρομαγνητική Κύμης, η οποία μάλιστα τελεί υπό ειδική εκκαθάριση, η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων Α.Ε., ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών και Θεσσαλονίκης, οι Ελληνικές Αλυκές Α.Ε. και εταιρείες διαχείρισης περιουσίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, που χαρακτηρίζονται ως εταιρείες «δημοσίου ενδιαφέροντος κατά την έννοια της περίπτωσης ιβ του άρθρου 2 του ν. 4548/2018».
Θα πρέπει να τονισθεί πως είναι πρακτικά αδύνατος ο έλεγχος & ο συντονισμός από μια απλή Δνση του υπουργείου ανάπτυξης, 60 εταιριών με δεκάδες χιλιάδες προσωπικό και Π/Υ δισεκατομμυρίων...
Όμως ιδιάιτερη μνεία...έμφαση και προσοχή απαιτείται στον ευαίσθητο τομέα της Αμυντικής βιομηχανίας...
Ποιό είναι το master Plan..? 
Ποιά η στρατηγική ανάπτυξης της Αμυντικής Βιομηχανίας...? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.