Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Λάρισα : Αγοραστός: 333 τα δείγματα που ελήφθησαν

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ελήφθησαν
333 δείγματα από κατοίκους στον οικισμό των Ρομά.
200 εξ αυτών θα εξεταστούν από τον ΕΟΔΥ και τα υπόλοιπα θα εξεταστούν στη Λάρισα. Τόνισε ακόμη ότι η δειγματοληψία θα συνεχιστεί σε όλους τους οικισμούς Ρομά στη Θεσσαλία.
Επισήμανε ότι αναζητείται ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει άτομα με χρόνιες παθήσεις, ενώ ετοιμάζεται και η ΑΡΩΓΗ για να υποδεχτεί τα 20 πρώτα κρούσματα κορωνοϊού από τον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη.
larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.