Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Αμερικάνος δικηγόρος...πρώην εισαγγελέας....Διεκδικεί 20 τρισ $ από την Κίνα για τον κορονοϊό

Ο αμερικανός δικηγόρος Larry Klayman προετοιμάζεται να "πολεμήσει" την Κίνα. 
Διεκδικεί ....

20 τρισεκατομμύρια $ αποζημιώσεις, σύμφωνα με σχετική  ανακοίνωση. Η κινεζική κυβέρνηση βρίσκεται κατηγορούμενη. Ο Clayman είπε πως υπάρχουν στοιχεία .....ότι ο κορονοϊός ήταν ένα βιολογικό όπλο στα χέρια των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών.
Ποιος είναι πίσω από αυτό
Δεν είναι γνωστό ποιος είναι πίσω από τον Clayman
Ήταν πρώην εισαγγελέας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Διαθέτει επίσης ομάδες επιτήρησης όπως το Judicial Watch και το Freedom Watch. Παλαιότερα, είχε καταθέσει αγωγές εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον & άλλων πολιτικών. Το στυλ του Clayman είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μέσω μιας μηνυτήριας αναφοράς κατάθεσης. Αλλά τώρα έχει έρθει να ταρακουνήσει την Κίνα.
Ο Clayman έχει πολλές πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Αμερικής. Έτσι αποκτώνται εύκολα σημαντικές πληροφορίες. 
Ο Clayman πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο μετά από καθοριστικά στοιχεία κατά της Κίνας. Ο Clayman ισχυρίζεται ότι ο κοροναϊός έγινε στο Ινστιτούτο Virology του Wuhan. Αυτό είναι το μόνο εργαστήριο ικανό να παράγει βιολογικά όπλα στην Κίνα, δήλωσε ο ίδιος. Λέει ότι η υπηρεσία πληροφοριών των Ηνωμένων Εθνών γνωρίζει τα πάντα.
Στο αμερικανικό νομικό σύστημα, οι πληροφορίες από τρίτους, όπως μάρτυρες, ανακρίσεις και έγγραφα, γίνονται δεκτές ως αποδεικτικά στοιχεία. Το Freedom Watch και μια άλλη εταιρεία στο Τέξας αποτελούν μέρος της νομικής μάχης. Η κινεζική κυβέρνηση, ο κινεζικός στρατός, το ινστιτούτο βιοχημείας της Wuhan, ο αρχηγός των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων και ο στρατηγός Chen Wei, είναι οι κύριοι συντελεστές.  Είναι κορυφαίος ιολόγος. Ο Clayman λέει ότι ήταν αυτός που έχτισε το βιολογικό όπλο για τον κινεζικό στρατό.
Η αποζημίωση των 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που ζήτησε ο Clayman έχει σοκάρει όλους. Αυτό συμβαίνει επειδή το ποσό είναι πάνω από το ΑΕΠ της Κίνας. Ακόμη και αν κερδίσει την υπόθεση, η Κίνα δεν μπορεί να πληρώσει αυτό το ποσό. Ο Clayman δήλωσε ότι θα κερδίσει την υπόθεση και ότι η Κίνα αξίζει την τιμωρία. Ζήτησε επίσης να κατασχεθούν και να παγώσουν τα περιουσιακά στοιχεία της Κίνας. Ο Clayman ήταν υποψήφιος για τη Γερουσία των ΗΠΑ το 2004 με τους Ρεπουμπλικάνους.
Ο Clayman ισχυρίζεται ότι, το Ινστιτούτο Βιοχημείας της Κίνας απελευθέρωσε το βιολογικό όπλο στην πόλη Wuhan και απο εκεί έφτασε στις ΗΠΑ χωρίς περιορισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.