Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020

ΣΕΙΣΤΗΚΕ ο Έβρος. Με χειροκροτήματα οι κάτοικοι στις Καστανιές υποδέχτηκαν τους φρουρούς των συνόρων μας.

Την ιδέα των χειροκροτημάτων εμψύχωσης που χρησιμοποιείται για τους νοσηλευτές που δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό εφάρμοσαν και οι κάτοικοι των Καστανεών στον Έβρο ...


για να εμψυχώσουν τους άνδρες των ΜΑΤ που εδώ και αρκετές ημέρες αποκρούουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα τις εφόδους εισβολής χιλιάδων μεταναστών που καθοδηγεί η Τουρκια εκμεταλλευόμενη την απελπισία τους.

Το βράδυ της Παρασκευής κάτοικοι στις Καστανιές Έβρου βγήκαν μπροστά από τα σπίτια τους φώναξαν «μπράβο», «ευχαριστούμε» και χειροκρότησαν τους αστυνομικούς των ΜΑΤ που άφησαν τις οικογένειές τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και έφτασαν στην περιοχή για να αλλάξουν τους συναδέλφους τους στα σύνορα.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.