Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Τι μας δείχνουν τα στατιστικά για τον Κορονοϊό στην Ελλάδα...

Δείτε και διαβάστε τα σημαντικότερα στατιστικά...
που σχετίζονται με τον Κορονοϊό...

Είναι σημαντικό και ιδιαίτερα χρήσιμο ότι σε όλα τα διαγράμματα...μπορείτε μόνοι σας να προσθέσετε (πάνω δεξιά στο add country)την χώρα που επιθυμείτε...ώστε να έχετε μια συγκριτική εικόνα και αποτύπωση της εικόνας του ιού.Συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων

Επιβεβαιωμένα ημερήσια κρούσματα ανά εκατομμύριο
Συντελεστής θνητότητας
Αριθμός Γιατρών ανά 1000 κατοίκους
Νοσοκομειακές κλίνες ανά 1000 κατοίκους
Ποσοστό πληθυσμού άνω των 70 ετών

Από τα ανωτέρω συνάγεται ότι η χώρα μας με τα περιοριστικά μέτρα βρίσκεται σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο σε σχέση με την διάδοση και τα κρούσματα ανά ημέρα...
Ο συντελεστής θνητότητας των ασθενών από τον κορονοϊό είναι σχετικά χαμηλός..από τους χαμηλότερους στην Ευρώπη...
Αναδεικνύεται η πρωτιά μας σε αριθμό γιατρών και ο υψηλός αριθμός κλινών ανά 1000 κατοίκους..
Εδώ θα πρέπει να τονισθεί ότι δεν παρατίθενται στοιχεία για τον αριθμό κλινών ΜΕΘ και νοσηλευτικού προσωπικού όπου υστερούμε αισθητά σε σχέση με τις λοιπές χώρες της Ε.Ε..
Ενώ τέλος βλέπουμε πως το 14% του πληθυσμού της χώρας είναι πάνω από 70 ετών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.