Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Η επόμενη μέρα έφτασε και ας ευχηθούμε να είναι "μια από τα ίδια"....

Πέρασαν λίγα δεύτερα του λεπτού μετά το πέρας της ημέρας για να σκεφτεί αυτό το δόλιο το μυαλό την επόμενη μέρα. 
Και πως να συνηθίσεις, όταν ήδη "μιζέριαζες" για την ηρεμία της καθημερινότητας,
που στην ερώτηση "πώς είσαι;" απαντούσες μια από τα ίδια. 
Και που να ήξερες πόσο σπουδαίο ήταν τελικά το "μια από τα ίδια".
Έτσι είναι ο άνθρωπος ανικανοποίητος, μίζερος, αχάριστος. 
Τελικά η φύση εκδικείται, όσο καταστρέφεις, δε χτίζεις, νόμος. 
Κι όταν ο Εφιάλτης τελικά θα προδώσει, τι να σου κάνει ο κάθε Λεωνίδας με τους τριακόσιους, με στηθοσκόπια, αντί για λόγχες να παλεύει άνισα και άδικα με κορώνες και αυτοκράτορες. 
Ας μη χάσουμε αυτή τη μάχη, γυρισμό δε θα έχει, μη θρηνήσουμε ποτέ ότι μας χάρισε η ζωή κι ας φανούμε για μια φορά ευγνώμονες που αναπνέουμε. 
Η επόμενη μέρα έφτασε και ας ευχηθούμε να είναι "μια από τα ίδια"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.