Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός : Τραμπ επίσπευση ενεργειών για χρήση της χλωροκίνης

Δικαίωση του exomatiakaivlepo μετά τις τελευταιες εξελίξεις και το χθεσινό διάγγελμα του Τραμπ σχετικά με την μάχη του Κορονοϊου...
Πρώτοι δημοσιεύσαμε ΕΔΩ , με στοιχεία και επιστημονικές εργασίες πως η ουσία Χλωροκίνη βελτιώνει την υγεία ασθενών από Κορονοϊο.. 
Οι ΗΠΑ ενέκριναν τη χρήση της υδροξυλοχλωροκίνης κατά του κορονοϊού, μίας θεραπείας που χρησιμοποιείται συνήθως για την ελονοσία, η οποία «έδειξε πολύ, πολύ ενθαρρυντικά προκαταρκτικά αποτελέσματα», ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε...
«Θα μπορέσουμε να έχουμε διαθέσιμο το φάρμακο τούτο σχεδόν αμέσως», διαβεβαίωσε ο ίδιος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο εκτιμώντας πως η θεραπεία αυτή θα μπορούσε να «αλλάξει τα δεδομένα» στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Ο Γραμματέας του ΕΦΕΤ (FDA) των Η.Π.Α  Στέφεν Χαν δήλωσε πως η υπηρεσία του εργάζεται με γρήγορους ρυθμούς για να εξετάσει όλες τις δυνατότητες: «σε βραχυπρόθεσμο διάστημα, κοιτάζουμε για φάρμακα που ήδη έχουν εγκριθεί για άλλες ενδείξεις» και συμπτώματα, τόνισε ο Χαν.
Η εκτίμηση των αρμόδιων αρχών και του Χαν...είναι πως αναμένεται φάρμακο σε ένα διάστημα 3-6 μηνών και ένας χρόνος για την κυκλοφορία εμβολίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.