Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Η Ελληνική αεροπορική βιομηχανία επενδύει στην εξωστρέφεια

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, συμμετείχε στην αποστολή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπό τον Υπουργό κ. Πάνο Καμμένο στην επίσημη επίσκεψη, που πραγματοποίησε στην Αρμενία και την Ινδία. Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Αρμενία, η ΕΑΒ πραγματοποίησε συνάντηση και παρουσίασε τις δυνατότητές της στον επικεφαλής και σε στελέχη του Defense Industrial Department.


Συζητήθηκε δε, η δυνατότητα συνεργασίας των Ε.Δ. της Αρμενίας με την ΕΑΒ σε συγκεκριμένα προγράμματα-λύσεις που δραστηριοποιείται η εταιρία. Η αποστολή στην Ινδία ήταν ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την εταιρεία κυρίως λόγω της σύμβασης με την ινδική εταιρεία Τata Advanced Systems Ltd (TASL) για την κατασκευή μέρους των Συστημάτων Εναέριου Ανεφοδιασμού Μαχητικών Αεροσκαφών (Air - to - Air Refueling Systems).

Επιπλέον, τα στελέχη της ΕΑΒ συμμετείχαν στο INDO-HELLENIC DEFENSE INDUSTRY INTERACTION, που πραγματοποιήθηκε στο Ν. Δελχί στις 19/12/2015 παρουσία του ΥΕΘΑ κ. Καμμένου. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπροέδρου της ΕΑΒ κ. Παπασπύρου με τον CEO της TASL κ. Sukaran Singh.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του forum, έγινε παρουσίαση της ΕΑΒ σε Ινδικές εταιρίες Αεροναυπηγικής και Άμυνας και στελέχη του Υπουργείου Άμυνας και Εξωτερικών της Ινδίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν και επιμέρους συναντήσεις με αριθμό Ινδικών εταιριών με στόχο τη δυνατότητα ανάπτυξης συνεργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.