Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

Η ψεύτικη είδηση για το #ParisAttacks, με την Ακρόπολη που έκανε το γύρο της υφηλίου..

Τον γύρο του κόσμου έκανε η ευφάνταστη φάρσα ενός χρήστη του Ελληνικού twitter να παρουσιάσει την Ακρόπολη φωτισμένη στα χρώματα της Γαλλίας σαν ένδειξη συμπαράστασης στη Γαλλία με αποτέλεσμα....
να το αναπαράγουν κανάλια και sites σαν να μη ξέρουν οτι ζούμε στην Ελλάδα και για να φωτιστεί με απλά φώτα η Ακρόπολη ετρεχε 20 ολόκληρα χρόνια μέχρι να το πετύχει ο Μιχάλης Κακογιαννης!
Υ.Γ. Το ποιο αστείο ήταν οτι έμοιαζε περισσότερο με τη σημαία της Ρουμανίας παρά της Γαλλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.