Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Ο Πούτιν ζήτησε..συγκέντρωση όλων των δυνάμεων που μάχονται κατά του IS

Μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι η ατζέντα του G20 δεν θα μπορούσε να παραμείνει ίδια. Ομπάμα και Πούτιν συνομίλησαν για τις επόμενες κινήσεις στο μέτωπο της Συρίας, σπάζοντας τον πάγο, όπως εκτιμούν αναλυτές. 
 Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έκανε λόγο
για «διπλασιασμό» της έντασης του αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους, ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπό του κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να συνδράμουν περισσότερο στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους, δεδομένου ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη αμερικανικές επιδρομές. Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, που ηγείται των παράλληλων ρωσικών επιχειρήσεων στη Συρία, κάλεσε σε «συγκέντρωση όλων των δυνάμεων που μάχονται κατά του IS». Σύμφωνα με πηγές μέσα από το G20 Oμπάμα και Πούτιν συνομίλησαν κατ´ ιδίαν για περίπου μισή ώρα. Όπως εκτιμούν ειδικοί ο πάγος μεταξύ των δύο ηγετών αναφορικά με τη συριακή κρίση φαίνεται να σπάει. Το περιεχομένο των συνομιλιών τους βέβαια δεν έχει διαρρεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.