Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Πούτιν στους G20 «Υπάρχουν χώρες μέλη των G20 που χρηματοδοτούν το ISIS»...

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Russia Today ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σε δημοσιογράφους στην σύνοδο των G20 στην Τουρκία πως διαθέτει πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος χρηματοδοτείται από 40 χώρες,
συμπεριλαμβανομένων ορισμένων χωρών μελών των G20
Δήλωσε συγκεκριμένα ότι: “Έδωσα παραδείγματα βασισμένα σε στοιχεία που έχουν να κάνουν με την χρηματοδότηση του Ισλαμικού Κράτους από ιδιώτες. Αυτά τα χρήματα όπως έχουμε επιβεβαιώσει προέρχονται από 40 χώρες και μεταξύ αυτών υπάρχουν και μέλη των G20”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.