Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Τρομερές καταγγελίες από τον αρχηγό της Ρωσικής πολεμικής αεροπορίας...

Σύμφωνα με τον πτέραρχο οι τούρκοι είχα στήσει ενέδρα στο ρωσικό βομβαρδιστικό έχοντας μάλιστα γνώση της πορείας του από τους σε αμερικανούς. 

Συγκεκριμένο ο πτέραρχος αποκάλυψε ότι η Ρωσία είχε ενημερώσει ως όφειλε για όλους τους αεροδιάδρομους που θα χρησιμοποιούσαν οι πιλότοι της για να κάνει τις επιχειρήσεις στο συριακό έδαφος. Έτσι αυτές οι πληροφορίες διέρρευσαν με κάποιον τρόπο στην Τουρκία η οποία Βρήκε την ευκαιρία να στήσει εύκολα την φονική ενέδρα έχοντας μάλιστα ακροβολισει και τους ισλαμοφασίστες συνεργούς της για να αποτελείωσουν τον πιλότο. Προκαλεί εντύπωση δε η καταγγελία από το ρωσικό υπουργείο άμυνας ότι το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε η Τουρκία όπου δήθεν προειδοποιούσαν τους ρώσους πιλότους για την παραβίαση είναι πλαστογραφημένο και ανύπαρκτο. Μέχρι Στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την αμερικανική διοίκηση για τις πολύ σοβαρές καταγγελίες του πτέραρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.