Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Η Ρωσία αναπτύσσει πυραυλοφόρο καταδρομικό ανοικτά των ακτών της Συρίας..


Η Ρωσία αναπτύσσει πυραυλοφόρο καταδρομικό ανοικτά των ακτών της Συρίας, με εντολή να καταστρέψει οποιοδήποτε στόχο αποτελεί απειλή..

Η Μόσχα αποφάσισε να αναστείλει την στρατιωτική συνεργασία με την Άγκυρα μετά την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού Su-24 από τις τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις, δήλωσαν πριν λίγο Ρώσοι εκπρόσωποι του Γενικού Επιτελείου. 
Επίσης θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα για να ενισχύσουν την ασφάλεια στηνρωσική αεροπορική βάση στη Συρία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.