Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Αναγνωρίστηκε και τέταρτος τζιχαντιστής από τις Γαλλικές αρχές

Τέταρτο δράστη των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι ταυτοποίησαν οι γαλλικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής.

Πρόκειται για τον «Samy», ο οποίος αναγνωρίστηκε κατά την επιχείρηση στο προάστιο Bobigny του Παρισιού και πιστεύεται πως συμμετείχε στο μακελειό στο θέατρο Μπατακλάν.

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας μεγάλες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Τουλούζ, τη Γκρενόμπλ, το Καλαί στο οποίο συγκεντρώνονται πρόσφυγες για να περάσουν στη Βρετανία και πιθανόν να βρίσκονται μεταξύ τους και τζιχαντιστές. Παράλληλα, μεγάλες επιχειρήσεις γίνονται στο Παρίσι, οι οποίες επικεντρώνονται στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Στην Τουλούζ η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, ενώ προσαγωγές αναφέρονται από τα γαλλικά Μέσα και στη Γκρενόμπλ, όπου εντοπίστηκε και οπλισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.