Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

Anonymous: 8 χτυπήματα σχεδιάζουν για αύριο oι τζιχαντιστές...

Η ομάδα χάκερ Anonymous, που έχει κηρύξει και επίσημα πόλεμο με τους αιμοσταγείς τζιχαντιστές, ανακοίνωσε ότι οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν συνολικά οκτώ χτυπήματα μέσα σε μία ημέρα,
την αυριανή 22 Νοεμβρίου.
Οι χάκερ δημοσίευσαν μία λίστα από επιθέσεις στην Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδονησία, την Ιταλία και τον Λίβανο, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν μπει στο στόχαστρο από τους φανατικούς ισλαμιστές. Πιο συγκεκριμένα, οι Anonymous κάνουν λόγο για έναν αγώνα πάλης στην Ατλάντα των ΗΠΑ, καθώς και για μία συναυλία αμερικανικής μέταλ μπάντας στο Μιλάνο. «Αυτή είναι μια προειδοποίηση για όσους έχουν αποφασίσει να πάνε σε αυτές τις εκδηλώσεις ή σε κάποια άλλη εκδήλωση με πολλή κόσμο. Και θα υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις στις 22 Νοεμβρίου, πηγαίνετε με δικό σας ρίσκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.