Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Μόνο εξωτερική δύναμη θα μπορούσε να διαλύσει το Airbus A321..(εκπρόσωπος εταιρείας)


Το ρωσικό επιβατικό αεροσκάφος που συνετρίβη στο Σινά, στην Αίγυπτο, πρέπει να έχει καταστραφεί από μία δύναμη κατά την πτήση και δεν θα μπορούσε διαφορετικά να έχει διαλυθεί, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία του Airbus A321. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ παρότρυνε να δοθεί ένα τέλος στα σενάρια, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

"Θα ήταν λάθος να διατυπώσω εικασίες ή προκαταρκτικές δηλώσεις που δεν βασίζονται πουθενά», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου, τη Δευτέρα. 
"Αφήστε τους ερευνητές να βγάλουν τουλάχιστον κάποια αποτελέσματα πρώτα." Το πλήρωμα της πτήσης Kolavia 7K9268 προφανώς απενεργοποιήθηκε πριν το αεροσκάφος  αρχίσει την ταχεία κάθοδο του και συντριβή στη χερσόνησο του Σινά, το Σάββατο, δήλωσε ο Βίκτορ Yung, αναπληρωτής διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας στα μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα. "Καθώς το καταστροφικόο περιστατικό άρχισε να αναπτύσσεται, τα μέλη του πληρώματος κατέστησαν εντελώς ανίκανα. Αυτό εξηγεί γιατί δεν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας και να αναφέρουν το περιστατικό που συμβαίνει επί του σκάφους, "είπε. 
Η αεροπορική εταιρεία δεν πιστεύει ότι το ανθρώπινο λάθος θα μπορούσε να ήταν η αιτία της καταστροφής, είτε, επικαλούμενος την εμπειρία του κυβερνήτη και των μελών του πληρώματος. «Είμαστε βέβαιοι ότι ούτε τεχνική δυσλειτουργία ούτε σφάλμα του πιλότου» μπορεί να κατηγορηθεί για την καταστροφή, τόνισε ο Aleksandr Smirnov, ο οποίος εποπτεύει το στόλο της εταιρείας, είπε. 
Η εταιρεία πιστεύει ότι σοβαρές δομικές βλάβες από μία εξωτερική δύναμη μπορεί να προκάλεσαν τη συντριβή. "Η μόνη πιθανή εξήγηση είναι μια μηχανική δύναμη που έδρασε επί του αεροσκάφους", δήλωσε ο Smirnov. «Δεν υπάρχει συνδυασμός των αποτυχιών του συστήματος που θα μπορούσε να διαλύσει το αεροπλάνο στον αέρα.
" Η εταιρεία έδωσε διαβεβαιώσεις ότι το Airbus που συνετρίβη είχε περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου για την κόπωση των υλικών το 2014, μια επιθεώρηση η οποία πρέπει να γίνεται κάθε έξι χρόνια. 
Ο επικεφαλής της ρωσικής πολιτικής αεροπορίας, Aleksand Neradko, ανέφερε ότι οι δηλώσεις Kogalymavia είναι «πρόωρες και δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα." 
 «Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει για να εξετασθούν τα συντρίμμια του αεροσκάφους και τα δεδομένα των συσκευών καταγραφής στοιχείων πτήσης," είπε στο Rossiya 24 (ειδησεογραφικό κανάλι). «Τα συντρίμμια πράγματι έχουν εξαπλωθεί σε μια μεγάλη περιοχή υποδεικνύοντας ότι το αεροπλάνο διαλύθηκε σε υψηλό υψόμετρο. Αλλά εικασίες σχετικά με την αιτία πτώσης είναι πρόωρες. "  (μετάφραση exomatiakaivlepo από rt.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.