Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Αμερικανικός δορυφόρος..αποκάλυψε έκρηξη πάνω από το Σινά πριν την συντριβή του Airbus 321

Λίγο πριν την συντριβή του ρωσικού επιβατηγού αεροσκάφους Airbus 321 στο Σινά της Αιγύπτου, το Σάββατο, υπέρυθρος δορυφόρος των ΗΠΑ φέρεται να ανίχνευσε μια λάμψη-πηγή θερμότητας στην ίδια περιοχή,
που υποδεικνύει ότι ίσως έγινε έκρηξη του σκάφους. 
Η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ πιστεύει ότι η δεξαμενή καυσίμων ή βόμβα μπορεί να είναι η πηγή πρόκλησης της υπογραφής της θερμότητας, ανέφερε το NBC News. 
Ο ίδιος δορυφόρος απέκλεισε μια πυραυλική επίθεση, καθώς δεν εντόπισε ίχνη θερμότητας από πυραυλοκινητήρες, είπε πηγή του καναλιού. 
Η θερμική αυτή δραστηριότητα μπορεί να μην σχετίζεται με τη συντριβή του αεροσκάφους, αφού η Χερσόνησος του Σινά είναι μια ασταθής περιοχή με τακτικές στρατιωτικές δραστηριότητες, δήλωσε στο ABC News ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.