Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Ο Σούλτς κάνει «πως έπεσε απο τα σύννεφα» για το σκάνδαλο VW..

«Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς τι συνέβαινε στη Volkswagen είτε από αμέλεια ή πιθανόν ακόμη και με εγκληματική πρόθεση», πρόσθεσε, αλλά εκτίμησε ότι ως ισχυρή εταιρεία, η Volkswagen μπορεί να ξεπεράσει την κρίση


Τους φόβους του για τις συνέπειες που θα έχει το σκάνδαλο της Volkswagen στο σύνολο της γερμανικής οικονομίας εξέφρασε ο Μάρτιν Σουλτς.

Αναφερόμενος στο σάλο με το λογισμικό παραποίησης των τιμών των εκπομπών ρύπων αυτοκινητοβιομηχανίας, την ώρα που οι υπουργοί Οικονομικών και Οικονομίας της χώρας υποβαθμίζουν τον ευρύτερο οικονομικό κίνδυνο για τη Γερμανία από το σκάνδαλο, ο Σουλτς δεν φαίνεται να συμμερίζεται την άποψή τους.

«Είναι ένα βαρύ πλήγμα για τη γερμανική οικονομία συνολικά», είπε μιλώντας σε γερμανικά ΜΜΕ. «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς τι συνέβαινε στη Volkswagen είτε από αμέλεια ή πιθανόν ακόμη και με εγκληματική πρόθεση», πρόσθεσε, αλλά εκτίμησε ότι ως ισχυρή εταιρεία, η Volkswagen μπορεί να ξεπεράσει την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.