Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Έκαψε "φλάντζα" ο Μακέιν: Ζήτησε να καταρρίψει η ISIS τα ρωσικά αεροσκάφη!

Χωρίς πλάκα, ο Γερουσιαστής John McCain θύμωσε που οι Ρώσοι βομβαρδίζουν τους ισλαμοφασίστες στη Συρία και ζήτησε δημόσια από τον Ομπάμα....να εξοπλίσει τους αντιπάλους του Άσαντ για να καταρρίψουν τα ρωσικά αεροσκάφη. Ναι, ο ίδιος McCain που είναι στη γνωστή πια φωτογραφία με τους αρχηγούς της ISIS, al Qaeda και όλου του ισλαμοφασιστικού γαλαξία.
​Αυτά παθαίνεις αν ξεχνάς να πάρεις τα χάπια σου.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.