Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

HAF F-16 Demo Team ZEUS @ Thessaloniki, Greece 28 Oct 2015
Περίσσια υπερηφάνειας απο την δυναμική παρέλαση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων .......

Η Πολεμική μας Αεροπορία ακόμη μια φορά κάνει την διαφορά με το F-16 Single Arcft Demo Team "ZEUS" !!!

Tα λόγια είναι περιττά, εξάλλου ο Σγος Θεοχαρόπουλος έστειλε το μήνυμα του
«Καλημέρα Θεσσαλονίκη. Το "Όχι" συμβολίζει την ενότητα και αποφασιστικότητα των Ελλήνων. Παραμένουμε δυνατοί και περήφανοι ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Χρόνια πολλά Ελλάδα»
Στον σμηναγό, μετά το πέρας της επίδειξης, απευθύνθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μέσω ασυρμάτου. «Κύριε σμηναγέ, τα "φτερά" σας σκεπάζουν τη χώρα και το λαό μας, να είστε περήφανοι για την αποστολή σας. Ο Θεός μαζί σας», τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο κ. Παυλόπουλος και του ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

απολαύστε !!!

Βίντεο Τάσος Μαρκούσης

HAF F-16 Demo Team ZEUS @ Thessaloniki, Greece 28 Oct 2015 from Merlin on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.