Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Παγίδα θανάτου το εκτινασσόμενο κάθισμα του F-35.. (βίντεο)


Δοκιμές του Πενταγώνου για το μαχητικό αεροσκάφος F-35, έδειξαν ότι μπορεί να υπάρχει δυνητικά απειλή για τη ζωή του πιλότου, καθώς το εκτοξευόμενο κάθισμα του αεροσκάφους θα μπορούσε...

 να σπάσει το λαιμό του πιλότου, όταν προσπαθεί να σώσει τη ζωή του, αναφέρει πηγή κοντά στο πρόγραμμα. 
Δοκιμές εκτόξευσης που εκτελέσθηκαν τον Αύγουστο σε λειτουργία αργής ταχύτητας πτήσης, αποκάλυψαν ότι το US16E κάθισμα του πιλότου που κατασκευάστηκε από την Martin-Baker, έχει μια υπερβολική προς τα εμπρός εκ δυναμική, η οποία σε συνδυασμό με τη δύναμη εκτίναξης του καθίσματος πυροβολισμό κάθισμα έξω από το αεροσκάφος - έσπασε το λαιμό ένος ομοιώματος.

rt.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.