Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Λέτε να δούμε τον Βενιζέλο μπροστάρη σε πορεία υπέρ των καναλαρχών;

Ένσταση αντισυνταγματικότητας για τα άρθρα του νομοσχεδίου για την αδειοδότηση των καναλιών κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ–Δημοκρατική Συμπαράταξη με τον Β. Βενιζέλο να αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την ένσταση.

Ο Βενιζέλος....χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «όχημα διευκόλυνσης της αδιαφάνειας και της διαπλοκής» κι εξέφρασε ενόχληση για την πιθανότητα τις άδειες των καναλιών να καταλήξουν σε άλλα επιχειρηματικά χέρια από αυτά που σήμερα ελέγχουν τις επιχειρήσεις ΜΜΕ.

Ο Β. Βενιζέλος υποστήριξε ότι με την εφαρμογή των διατάξεων του νομοσχεδίου «κανείς δεν μπορεί να πει ποιος επιχειρηματίας ελέγχει κάθε σταθμό» και μπαίνουν οι «νομοθετικές προϋποθέσεις για να δημιουργηθούν τα νέα τζάκια, άγνωστα κι ανεξέλεγκτα συμφέροντα».

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.