Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Νύφες τάζει προεκλογικά ο Νταβούτογλου....

Nύφες...τάζει στους νέους Τούρκους ο πρωθυπουργός της χώρας, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές

Σε προεκλογική συγκέντρωση στην νοτιοανατολική επαρχία Σανλιούρφα ο πρωθυπουργός της χώρας
απευθύνθηκε στους νέους Τούρκους δηλώνοντας ότι μπορεί να τους βοηθήσει να βρουν νύφη!
«Έχετε δουλειά, μισθό και τροφή. Τι μένει; Μία νύφη. Εμείς θέλουμε τους ανθρώπους αυτής της χώρας να αναπαραχθούν και παράλληλα να έχουν δουλειά. 

Όταν λέτε ότι χρειάζεστε μία νύφη, μπορείτε αρχικά να συμβουλευτείτε τους γονείς σας, και Θεού θέλοντος, θα βρείτε την ιδανική. Αν δεν την βρουν εκείνοι, τότε μπορείτε να έρθετε σε εμάς», δήλωσε ο κ. Νταβούτογλου, με την υπόσχεση ότι το κράτος και δη το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) θα βοηθήσει τους νέους να βρουν σύντροφο στο πλαίσιο των σχεδίων για «εργασία και επιχειρηματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.