Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Δείτε την προπαγάνδα των Γερμανών κατά του Άσαντ...

Δείτε τα όσα απίστευτα γράφει σήμερα στην ηλεκτρονική της έκδοση η Deutsche Welle..

Έχουν και εκεί δήθεν ΜΚΟ..που κάνουν μάλιστα και δημοσκοπήσεις..

είναι σαν και τις δικές μας που βγάζουν το άσπρο..μάυρο

"Μεγαλύτερος τρόμος από το Ισλαμικό Κράτος ο Άσαντ


Ο κύριος λόγος που ωθεί τους Σύρους να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς είναι η βία του Σύρου προέδρου Άσαντ και δευτερευόντως το Ισλαμικό Κράτος, όπως δήλωσαν πρόσφυγες στη Γερμανία.

Η βασική αιτία που εξωθεί πολλούς Σύρους να πάρουν τον μακρινό και επικίνδυνο δρόμο της προσφυγιάς από την πατρίδα τους προς τη Γερμανία είναι η βία που ασκείται από την κυβέρνηση του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, όπως κατέδειξε δημοσκόπηση που διεξήχθη στη Γερμανία με πρωτοβουλία της αντικαθεστωτικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Adopt a Revolution.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε σήμερα στο Βερολίνο, το 92% των Σύρων προσφύγων δήλωσαν ότι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη Συρία εξαιτίας των ένοπλων συγκρούσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη εκεί από το 2011, όταν ξεκίνησε ο συριακός εμφύλιος. Επιπλέον, το 70% των ερωτηθέντων καθιστούν υπεύθυνο για τις συγκρούσεις αυτές τον Σύρο πρόεδρο Άσαντ, 32% επιρρίπτουν την ευθύνη στην τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, που επίσης δρα στη χώρα, και μόλις το 18% θεωρεί υπεύθυνες τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.