Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ Επιχειρηματικά τζάκια πίσω από υποψηφιότητες για την προεδρία της ΝΔ

ΒΟΜΒΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ Επιχειρηματικά τζάκια πίσω από υποψηφιότητες για την προεδρία της ΝΔ!

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη ο Νικήτας Κακλαμάνης, σχετικά με τη διαδικασία ανάδειξης νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για επιχειρηματίες πίσω από υποψηφίους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε πως πίσω από υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος υπάρχουν «επιχειρηματικά τζάκια».
«Ακούω περίεργα πράγματα. Ακούω ότι πίσω από τους περισσότερους υποψήφιους βρίσκονται επιχειρηματικά τζάκια. Δεν θα μας επιβάλλουν οι επιχειρηματίες τον αυριανό αρχηγό της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.
«Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στους πολλούς και ανώνυμους και όχι στους λίγους και επώνυμους» πρόσθεσε.
Μάλιστα, επιφυλάχθηκε να μιλήσει με ονόματα, αν χρειαστεί.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συνέστησε «σε όλους τους υποψήφιους να διαβάσουν και να μάθουν την ιστορία της παράταξης».
«Το 90% των υποψηφίων δεν γνωρίζουν την ιστορία της παράταξης.Τους καλώ να τη σεβαστούν», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.