Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Προεκλογική επίσκεψη - στήριξη Μέρκελ σε Ερντογάν...

Η Γερμανίδα καγκελάριος μεταβαίνει την Κυριακή στην Τουρκία έχοντας στην ατζέντα της το προσφυγικό. Ωστόσο, η συνάντηση με τον πρόεδρο Ερντογάν λίγο πριν τις τουρκικές εκλογές προκαλεί αντιδράσεις στο Βερολίνο.
Όταν επικεφαλής κυβερνήσεων αποφασίζουν
να μεταβούν σε χώρες που διανύουν περίοδο προεκλογικού αγώνα εξετάζουν κατά κανόνα με ακρίβεια αν θέλουν να προσφέρουν στήριξη σε υποψηφίους ή αν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο παρά τη θέλησή τους.
Η επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ την προσεχή Κυριακή στην Τουρκία πραγματοποιείται δύο εβδομάδες πριν από τις τουρκικές βουλευτικές εκλογές της 1ης Νοεμβρίου. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε αφορμή για σφοδρές επικρίσεις της καγκελαρίου εκ μέρους της γερμανικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.