Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Ο Ερντογάν δίπλα στον δολοφόνο του Σολωμού... (ΕΙΚΟΝΑ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στα εγκαίνια του νέου αγωγού νερού στα κατεχόμενα, ο Ταγίπ Ερντογάν είχε δίπλα του,....
τον άνδρα που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Σολωμό Σολωμού.
Υπενθυμίζεται πως ο Σολωμού, στην προσπάθεια του να κατεβάσει την τουρκική σημαία, δολοφονήθηκε από τον εν λόγω άνδρα, τον Κενάν Ακίν.
Ο τελευταίος κυκλοφορεί ελεύθερος και μάλιστα ποζάρει δίπλα στον Ερντογάν.
Όλα αυτά στη χθεσινή τελετή για τα εγκαίνια του αγωγού νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα, παρέστησαν λεγόμενοι αξιωματούχοι του ψευδοκράτους.

Το κουμπί των εγκαινίων πάτησε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και από την εξέδρα χαιρετούσε το πλήθος που ζητωκραύγαζε. Δίπλα του ο φονιάς Ακίν!
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση του Σολωμού:


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.