Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Με τραίνο στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Όπως κάθε Νοέμβριο έτσι και φέτος, η Αθήνα ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. 
Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας 2015 θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015. Περισσότεροι από 16.000 δρομείς
θα λάβουν μέρος στην παραδοσιακή διαδρομή από το Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Ειδικά για τη φετινή διοργάνωση, ο διοργανωτής ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να επικεντρωθεί στη μαζική συμμετοχή δρομέων στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, εκδηλώνοντας τη συμπαράστασή του προς τους πολίτες που δοκιμάζονται οικονομικά και κοινωνικά.
Επιθυμώντας να συμβάλει στην επιτυχία του Μαραθωνίου, στην τόνωση της τουριστικής κίνησης της πόλης, καθώς και στη διεθνή προβολή του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρει δωρεάν μετακίνηση στους αθλητές από το εξωτερικό που θα χρησιμοποιήσουν την προαστιακή γραμμή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος μέχρι το κέντρο της πόλης και αντίστροφα. Η παροχή αυτή θα εξασφαλίζεται με την επίδειξη ειδικής κάρτας συμμετοχής στους αγώνες και θα ισχύει από 05.11.2015 έως 10.11.2015. Επίσης, μόνο για την ημέρα της διοργάνωσης θα πραγματοποιείται  δωρεάν η μετακίνηση και των Ελλήνων δρομέων στη γραμμή Κορωπί-Μαγούλα-ΣΚΑ-Πειραιά, με την επίδειξη της ειδικής κάρτας συμμετοχής ή άλλου αποδεικτικού συμμετοχής τους στον Μαραθώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.