Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Σενάρια "μεταναστευτικής" φαντασίας ..ονειρεύονται οι Γερμανοί..

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της οικονομικής επιθεώρησης Wirtschaftswoche στους κόλπους της γερμανικής κυβέρνησης γίνονται ήδη πρώτες σκέψεις να βοηθηθεί η Ελλάδα σε οικονομικό επίπεδο εάν, σε αντάλλαγμα, η χώρα....
δραστηριοποιηθεί πιο ενεργά στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
«Ύψιστη προτεραιότητά μας στην παρούσα φάση είναι να παραμείνουν στην Ελλάδα περισσότεροι πρόσφυγες», αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικοί κύκλοι προς το γερμανικό περιοδικό. Για να επιτευχθεί αυτό, θα μπορούσαν να μπουν σε δεύτερη μοίρα άλλες παράμετροι, όπως είναι η επιμονή στους όρους του προγράμματος.
Ασαφές παραμένει ποια μορφή θα μπορούσαν να έχουν τυχόν διευκολύνσεις. Σύμφωνα με την Wirtschaftswoche, οι πιθανές αυτές οικονομικές διευκολύνσεις έρχονται να προστεθούν στη συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.