Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Η απάντηση στην «απορία» του Ψυχάρη για τους νταβατζήδες…

Ο κύριος Ψυχάρης εδώ και δύο ημέρες τελεί μια υπαρξιακή αναζήτησή. Στο χθεσινό Βήμα και σήμερα στα Νέα αναρωτιέται ρητορικά για το «ποιοί είναι οι νταβατζήδες» που κρατούν δέσμια την χώρα. 

Ποιοί είναι αυτοί που συνιστούν την αόρατη υπερκυβέρνηση που διορίζει φίλιες δομές εξουσία ή εκβιάζει τις «εχθρικές». Ποιοί είναι αυτοί που διορίζουν στελέχη στην ΡΑΕ με απ’ ευθείας εντολές σε πρωθυπουργούς, ποιοί είναι αυτοί που επιβάλλουν μέχρι και δικαστικές αποφάσεις ή φυγαδεύουν εγκληματίες. Ποιός θα ξεχάσει τα διθυραμβικά άρθρα για τον Παπαντωνίου, ακόμα και δυό χρόνια πριν στο Έθνος και τα Νέα; Τους ύμνους στον Άκη και τον …Λάμπρου της ΑΤΕ από τον Σταύρο Θεοδωράκη που παριστάνει πλέον τον «άφθαρτο»;

Αφού αναρωτιέται διακαώς για όλα αυτά ο κύριος Ψυχάρης, που φτάνει σε σημείο να επαναδημοσιεύσει το άρθρο του στα ΝΕΑ, ας διαβάσει την απάντηση του Γιάννη Φιλιππάκη σήμερα στην Δημοκρατία. Δεν θα χρειαστεί καν να κοιτάξει στον καθρέφτη.

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.