ΑΙΓΑΙΟ: Γιατί δεν έχουμε την ανάγκη κανενός Γιούνκερ για να το φυλάξουμε...

Έχουν σπεύσει αναστατωμένοι οι ευρωπαίοι εταίροι να μας πείσουν ότι στο Αιγαίο χρειαζόμαστε πάση θυσία την συνεργασία των Τούρκων για να μπορέσουμε να το…φυλάξουμε! 
Μεταξύ αυτών και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η χαρά των φωτορεπόρτερ κάθε φορά που υποδέχεται κάποιον ευρωπαίο ηγέτη.
Πάντα έχει μια παράσταση να προσφέρει στους φωτογράφους.
Οι Έλληνες πολίτες που ακούν τις τελευταίες ημέρες τις συστάσεις των “φίλων ευρωπαίων” δεν είναι ούτε ανόητοι,ούτε αφελείς. Να φυλάξουμε …τα πρόβατα βάζοντας το λύκο σκοπό δεν γίενται ούτε στα παραμύθια. Κι ας τα αφηγείται ο Ζαν Κλοντ.
Ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει ότι το Αιγαίο,ειδικά από το 1974 και μετά φυλάσσεται επαρκέστατα,από την Ελλάδα. Με κόστος τεράστιο. Όχι μόνο οικονομικό δυστυχώς,αλλά και με κόστος αίματος. Το οποίο έχει χυθεί επειδή σ΄ αυτούς που απλόχερα δίνει 3 δις για να βελτιώσουν υποτίθεται τις “επιδόσεις” τους στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος, “λυσσάνε” κάθε μέρα στο Αιγαίο.
Αν δεν τα ξέρει ο Ζαν Κλοντ ας ρωτήσει τον νέο πρόεδρο της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ που του στείλαμε. Ο Μ.Κωσταράκος οφείλει να του εξηγήσει αν τυχόν δηλώσει άγνοια ο Ζαν Κλοντ. Ας βάλει ο Έλληνας πρόεδρος το πολυπληθές εθνικό του επιτελείο για να ετοιμάσουν μια λεπτομερή μελέτη-παρουσίαση για το τι έχει χάσει η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται επί της ουσίας σε εμπόλεμη κατάσταση.
Πιθανόν -λέμε τώρα- ο Ζαν Κλοντ να καταλάβει ότι τα σχεδόν 3 δις των ευρωπαίων φορολογούμενων που θα δώσει στη Τουρκία θα πάει στράφι. Κι ότι σίγουρα θα έπιαναν τόπο αν το έδινε σ΄ ένα κράτος-μέλος της ΕΕ που λέγεται Ελλάδα. Η οποία μέσα στην αδυσώπητη κρίση στην οποία την έχουν καταδικάσει να βρίσκεται σπαταλά μεγάλα ποσά για να καλύπτει τα έξοδα των αμέτρητων περιπολιών από αέρα και θάλασσα για τους μετανάστες.
Δεν χρειαζόμαστε καμία βοήθεια για να φυλάξουμε το Αιγαίο. Το κάνουμε εξαιρετικά πολλές δεκαετίες τώρα χωρίς να έχουμε την παραμικρή βοήθεια από τους ευρωπαίους και το NATO . Σ΄ αυτό το θέμα το μόνο που έχουμε εισπράξει είναι από αδιαφορία ως εχθρότητα.
Μέχρι να τον ενημερώσει ο νέος “ευρωπρόεδρος” της στρατιωτικής του επιτροπής και μέχρι να κατορθώσουν μαζί να δώσουν ζωή στο “φάντασμα” που λέγεται ευρωστρατός, ας ρίξει μια ματιά στις τελευταίες επιχειρησιακές δραστηριότητες της ΑΣΔΕΝ .


Θα καταλάβει γιατί η Ελλάδα δεν χρειάζεται καμία βοήθεια, αλλά απλή αλληλεγγύη από τους εταίρους της. Η οποία στην Ευρώπη του Ζαν Κλοντ είναι άγνωστη λέξη.
onalert.gr

Σχόλια