Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Τα τα ελληνικά χρέη πρόκειται να παραγραφούν, αλλά δεν μπορεί κανείς να το παραδεχθεί επισήμως..


«Είναι σαφές στον καθένα ότι τα ελληνικά χρέη πρόκειται να παραγραφούν από τους δανειστές. 

Μόνο που...
δεν μπορεί κανείς να το παραδεχθεί επισήμως, διότι ενδέχεται να έχει μεγάλο πολιτικό κόστος».
Ως εκ τούτου, παρατηρεί ο Αντρέας Φράιταγκ (καθηγητής Οικονομικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Friedrich-Schiller της Ιένας, που διατηρεί μόνιμη στήλη στο οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche), εξακολουθεί να απορρίπτεται κατηγορηματικά του κούρεμα χρέους, αλλά η στάθμη του χρέους αυξάνεται – «Κατά συνέπεια το πρόβλημα μετατίθεται στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.