Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Ο Σημίτης δεν δέχεται να μετακομίσει από το 70 τ.μ. γραφείο του στη βουλή ..

Η έλλειψη χώρων στο κεντρικό κτίριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου οδηγεί το προεδρείο να ζητήσει από πρώην προέδρους της Βουλής και των κομμάτων να παραχωρήσουν τα γραφεία που δικαιούνται, με τις αντιδράσεις να είναι διαφορετικές.

Ο τελευταίος που εγκατέλειψε το γραφείο που διατηρούσε...
στο κτίριο για ένα μικρότερο, ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, τον οποίο και ευχαρίστησε με επιστολή του ο νέος πρόεδρος της Βουλής Ν.Βούτσης.
Ο κ.Παπανδρέου θα μετεγκατασταθεί σε μικρότερο χώρο, καθώς ανταποκρίθηκε στο αίτημα κατανοώντας το δεδομένο πρόβλημα έλλειψης χώρων, ειδικά με την νέα, οκτακομματική σύνθεση και την προσθήκη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων.

Αντίθετα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο επίσης πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης αρνήθηκε να παραδώσει το γραφείο των 70 τ.μ. που διατηρεί για να εγκατασταθεί σε μικρότερο γραφείο ή να μετακινηθεί σε μεγάλο χώρο σε άλλο κτίριο της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.