Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία χτύπησε πάνω από 50 στόχους του ISIS..


Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 60 πτήσεις και πάνω από 50 βομβαρδισμούς σε στόχους στο Ισλαμικό Κράτος σε τρεις ημέρες, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας. 
Ο ρώσος αξιωματούχος..
πρόσθεσε οι επιδρομές έχουν μειώσει σημαντικά τις δυνατότητες των τρομοκρατών . "Οι αεροπορικές επιθέσεις έγιναν νύχτα και μέρα από την αεροπορική βάση Khmeimim και σε όλη τη Συρία.
Σε τρεις ημέρες, καταφέραμε να υποβαθμίσουμε την υλικό-τεχνική βάση των τρομοκρατών και να μειώσει σημαντικά τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες" τόνισε ο Αντιπτέραρχος Αντρέι Kartapolov, επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας, σε δημοσιογράφους το Σάββατο. 
Πρόσθεσε ότι σύμφωνα με ρωσικές μυστικές υπηρεσίες οι τρομοκράτες εγκαταλείπουν την περιοχή που είχαν στον έλεγχο τους. "Υπάρχει πανικός και αποστασία μεταξύ τους. Περίπου 600 μισθοφόροι έχουν εγκαταλείψει τις θέσεις τους και προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη », είπε. 
Η Ουάσιγκτον έχει ειδοποιήσει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ότι υπήρχαν μόνο τρομοκράτες στους τομείς της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στη Συρία, πρόσθεσε. "Οι Αμερικανοί μας ενημέρωσαν κατά τη διάρκεια των επαφών μας, ότι δεν υπήρχε κανείς εκτός από τους τρομοκράτες σε αυτή την περιοχή», είπε. 
 "Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi Su-34 και Su-24M έχουν πραγματοποιήσει 20 εξόδους και χτύπησαν εννέα εγκαταστάσεις του ισλαμικού κράτους," ανέφερε ο Ιγκόρ Konashenkov, εκπρόσωπος της Ρωσίας Υπουργείο Άμυνας.
https://www.rt.com


 

Σχόλια