Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Η Ρωσική αεροπορία κατέστρεψε κατά την διάρκεια της νύχτας 49 εγκαταστάσεις του IS στη Συρία

Μόσχα. 19 Οκτωβρίου INTERFAX RU – Η Ρωσική στρατιωτική αεροδιαστημική ομάδα  την τελευταία ημέρα κατέστρεψε σχεδόν 50 υποδομές  της τρομοκρατικης οργάνωσης  του “Ισλαμικού Κράτους “ (οργάνωση απαγορευμένη στην Ρωσία). Αυτό δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της Ρωσίας υποστράτηγος Ιγκόρ Konashenkov.

«Στην  αεροπορική βάση’ Hamim ‘ολοκληρώθηκαν  33 έξοδοι για  49 στόχους των  τρομοκρατών, που βρίσκονται στις επαρχίες Χαλέπι, τη Δαμασκό, Ιντλίμπ, Λατάκια και Χάμα’, δήλωσε ο Konashenkov τη Δευτέρα στους δημοσιογράφους.
Τα  βομβαρδιστικά  της  ρωσικής αεροδιαστημικής ομάδας κατέστρεψαν  στη συριακή επαρχία Idlib το κέντρο διοίκησης ενός από τα αποσπάσματα της ομάδας «Jabhat-EN-Nusra», δήλωσε τη Δευτέρα ο επίσημος εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της Ρωσίας  Igor Konashenkov.
‘Κατά τη διάρκεια αεροπορικής  αναγνώρισης στην περιοχή του El-es, στην επαρχία της Ιντλίμπ, τα ρωσικά  μη επανδρωμένα μέσα  μετέφεραν την πληροφορία για την ύπαρξη του Διοικητηρίου σε ένα από  τα αποσπάσματα της ομάδας« Jabhat-EN-Nusra ‘,’ – είπε ο Konashenkov .
Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την επιβεβαίωση  του αντικειμένου και μέσω άλλων διαύλων, τα αεροσκάφη   βομβαρδιστικά   SU-24 έπληξαν  το αντικείμενο με αεροπορική επιδρομή. ‘Ως αποτέλεσμα της χρήσης των  βομβών  στον σταθμό διοίκησης των τρομοκρατών  όπου δίπλα υπήρχαν δυο φορτηγά εξοπλισμένα  με Zu-23 καταστράφηκαν όλα ολοσχερώς,” δήλωσε ο Konashenkov.
Η  Jabhat al-Nusra ή το Nusra Front δημιουργήθηκε το 2012 και είναι ένας κλάδος της διεθνούς ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης «Αλ Κάιντα» στη Συρία και τον Λίβανο. Είναι αναγνωρισμένη ως τρομοκρατική οργάνωση από τον ΟΗΕ, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Τουρκία και τη Ρωσία.
‘Κατά τη διάρκεια της νύχτας , οι  αεροπορικές επιδρομές κατέστρεψαν δύο κέντρα διοίκησης των τρομοκρατικών ομάδων, τρεις αποθήκες πυρομαχικών και όπλων, δύο υπόγεια  καταφύγιο, 32 θέσεις βολής  σε ορεινά  δασώδη  εδάφη , εννέα οχυρωμένα σημεία  των ενόπλων συμμοριών, καθώς και ένα εργαστήριο για την παραγωγή χειροβομβίδων και ρουκετών  », – δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας.
Ειδικότερα τα  βομβαρδιστικά  της  ρωσικής  στρατιωτικής  αεροδιαστημικής ομάδας κατάστρεψαν στην επαρχία της Χάμα διακλαδωμένα  υπόγεια καταφύγια των τρομοκρατών του  ISIL.
‘Στην περιοχή του οικισμού  Cub  ez-Σάρος, στην επαρχία της Χάμα,  τα   SU-34 χτύπησαν  με βόμβες διορθώσεως στόχων ένα υπόγειο  διακλαδωμένο  εκτεταμένο δίκτυο με διάφορα σημεία εξόδου στον οικισμό, μετά από πληροφορίες από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και από άλλες πηγές”, δήλωσε ο Konashenkov.
Ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων με  βόμβες  σε ένα σύμπλεγμα υπόγειων δομών των τρομοκρατών τα κατέστρεψαν  όλα  ολοσχερώς . Μετά  τις αποστολές μάχης όλα τα αεροσκάφη της Ρωσικής αερδιατημικής ομάδας επεστρεψαν στην βάση του «Hamim’.
http://www.interfax

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.