Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Πρόγνωση Καιρού 45ης εβδομάδας του 2015 (1-7 Νοεμβρίου)

Ισχυρός “φράσσων αντικυκλώνας” καλύπτει την Κεντρο-ανατολική Ευρώπη και ...εμποδίζει ένα βαθύ χαμηλό (που παραμένει “εγκλωβισμένο” στο Νότιο Ιόνιο) να κινηθεί Ανατολικά –Βορειοανατολικά, όπως συνήθως συμβαίνει.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τις δύο επόμενες μέρες (ΣΚ), να επικρατεί μεν συννεφιά σε όλη σχεδόν τη χώρα, όμως βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται μόνο στα Νότια και Δυτικά τμήματα της χώρας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να είναι έντονα στα νησιά του Ιονίου, αύριο και μεθαύριο.   
Η επόμενη βδομάδα λοιπόν, επειδή η συνοπτική κατάσταση -δηλαδή τα επικρατούντα καιρικά συστήματα - παραμένει σχετικά αμετάβλητη, μας επιφυλάσσει ηλιοφάνεια και σχετικά σταθερές και καλές για την εποχή θερμοκρασίες (καλά νέα δηλαδή, για τις συλλογές αγροτικών προϊόντων -καλαμπόκι βαμβάκι - των φίλων Αγροτών τόσο στη Θεσσαλία όσο και στη Μακεδονία).
Οι άνεμοι στο Αιγαίο και Ανατολικά τμήμτα πραμένουν από Βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη. Από κει και πέρα εξασθενούν λίγο χωρίς να αλλάζουν διεύθυνση.  

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.