Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Τέσσερα ρωσικά πολεμικά πλοία εκτόξευσαν 26 πυραύλους κατά στόχων του ISIS.

Τέσσερα Ρωσικά πολεμικά πλοία εκτόξευσαν συνολικά 26 βλήματα σε θέσεις τρομοκρατών του ISIS, δήλωσε ο ρώσος υπουργός άμυνας Sergey Shoigu.
Τα βλήματα εκτοξεύτηκαν από την Κασπία θάλασσα..
"Τέσσερα πολεμικά πλοία εκτόξευσαν 26 βλήματα cruise εναντίον 11 στόχων. Σύμφωνα με στοιχεία ελέγχου όλοι οι στόχοι καταστράφηκαν. Δεν διαπιστώθηκαν απώλειες πολιτών" τόνισε ο Shoigu.
Τα βλήματα πέταξαν μια απόσταση 1,500 χιλ. πριν φτάσουν στους στόχους, αποδεικνύοντας την ικανότητα τους.
Οι πυραυλικές επιδρομές έγιναν από τον ρωσικό στόλο στην Κασπία θάλασσα, που συνορεύει με Ρωσία, Ιράν και άλλες 3 χώρες..
Τα όπλα ακριβείας χτύπησαν όλους τους σχεδιασθέντες στόχους. Οι επιθέσεις απαιτούσαν τον συντονισμό με Ιράν και Ιράκ καθώς τα βλήματα ταξίδεξαν μέσω του εναέριου χώρου τους.
Mετάφραση exomatiakaivlepo από www.rt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.