Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Πως θα δείτε αν οι φωτογραφίες στο facebook είναι πραγματικές...

Συμβαίνει συχνά κάποιοι να ανεβάζουν φωτογραφίες είτε στο προφίλ τους, είτε στο χρονολόγιο τους, παρουσιάζοντάς τες ως δικές τους ..

Δεν με απασχολεί όπως νομίζω τον καθένα μας, τι φωτογραφίες επιλέγει ο καθένας να αναρτά και με ποιον θα ήθελε ενδεχομένως να μοιάζει ..
Όμως υπάρχει ένας απλός τρόπος που μπορείτε να δείτε αν οι φωτογραφίες είναι πράγματι του χρήστη του facebook...ή "μούφα"..
δανεικές-κλεμμένες από κάποιον/α άλλον/η..
Η διαδικασία είναι απλή..
Δεν έχετε παρά να κάνετε το εξής
1. Κάνετε δεξί κλικ στην εικόνα που θέλετε να "τσεκάρετε" και στην συνέχεια την αποθηκεύετε όπου θέλετε (π.χ στην επιφάνεια εργασίας)
2. Πηγαίνετε στην google..
και επιλέγετε εικόνες..
3.  Επιλέγετε την φωτογραφική μηχανή..

 4. Στην συνέχεια επιλέγετε μεταφόρτωση εικόνας και αναζήτηση..
Ανεβάζοντας την φώτο που έχετε αποθηκεύσει στο βήμα 1..
και βλέπετε τα αποτελέσματα ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.