Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΧΙ κύριοι του Ποταμιού ..δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι Στρατιωτικοί...

Τρικυμία εν κρανίω και όχι μόνο από το ΠΟΤΑΜΙ..

Ως δημόσιους υπάλληλους θεωρεί και αντιμετωπίζει τους στρατιωτικούς το ΠΟΤΑΜΙ..
Δείτε σχετικό απόσπασμα από τις θέσεις τους για την Εθνική Άμυνα..
Είναι πράγματι οι στρατιωτικοί μια ειδική κατηγορία ή μήπως είναι και αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι;
Διαβάστε τον όρκο των δημοσίων υπαλλήλων, όπου με τόση χαλαρότητα μας κατατάσσουν οι εκάστοτε ιθύνοντες:
"Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντά μου".
Μάλλον θα διαπιστώσετε κάποια μικρή διαφορά στον παρακάτω όρκο σε σχέση με όλους τους άλλους:
"Ορκίζομαι νά φυλάττω πίστιν είς τήν Πατρίδα,υπακοήν είς τό Σύνταγμα, τούς Νόμους καί τά Ψηφίσματα τού Κράτους,υποταγήν είς τούς ανωτέρους μου,νά εκτελώ προθύμως καί άνευ αντιλογίας τάς διαταγάς των, νά υπερασπίζω μέ πίστιν καί αφοσίωσιν, μέχρι τής τελευταίας ρανίδος τού αίματός μου τάς Σημαίας, νά μή τάς εγκαταλείπω, μηδέ ν΄ αποχωρίζωμαι ποτέ άπ΄ αυτών, νά φυλάττω δέ ακριβώς τούς στρατιωτικούς νόμους καί νά διάγω έν γένει ώς πιστός καί φιλότιμος στρατιώτης".
Αυτός ο όρκος των ενόπλων μας δυνάμεων, ο όρκος, αυτός είναι στην καρδιά και στο μυαλό των στρατιωτικών μέχρι το θάνατο, μιλάει για την πίστη και την αφοσίωση προς τις Σημαίες, μέχρι την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ του αίματός μας, μέχρι την τελευταία μας πνοή, μέχρι τη θυσία του πολυτιμοτέρου αγαθού, της ΖΩΗΣ μας!
Αυτός ο όρκος είναι όρκος ζωής, δεν αναφέρεται σε εργασία και ευσυνείδητη εκτέλεση των υπαλληλικών καθηκόντων....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.