Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Οποιος βουλευτής θέλει ας ζητήσει περικοπή μισθού..

18/11/2013 
Υποκριτική χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης την στάση των βουλευτών εκείνων που τάσσονται υπέρ της μείωσης της βουλευτικής αποζημίωσης, η οποία παραμένει σταθερή, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της Βουλής για το 2014.
Κατά την συζήτηση επί του προϋπολογισμού του 2014 ο κ. Μεϊμαράκης...

χαρακτήρισε «άχαρο να υπερασπίζεσαι τέτοια ζητήματα στην δημοσιονομική κατάσταση της χώρας», ωστόσο, τόνισε ότι ο Βουλευτής δεν λαμβάνει μισθό αλλά αποζημίωση και ως εκ τούτου «δεν είναι δυνατόν να συγκρίνεται (η αποζημίωση) με τους μισθούς» που λαμβάνουν άλλες κατηγορίες.
Απαντώντας στις φωνές εκείνες που μιλούν για την αναγκαιότητα μείωσης της βουλευτικής αποζημίωσης, την ίδια ώρα που περικόπτονται ασυστόλως μισθοί και συντάξεις και μάλιστα με την ψήφο των βουλευτών, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι «δεν μπορούμε να λέμε ας μειωνόταν έστω συμβολικά», διευκρινίζοντας, πάντως, ότι όποιος θέλει μπορεί να δώσει εντολή στο λογιστήριο της Βουλής ώστε να του παρακρατείται μέρος της αποζημίωσης ή των προνομίων που απολαμβάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.